Located in the South West, just off the M8, Glasgow Club Bellahouston boasts a superb gym, filled with the latest fitness equipment. There's also a fully equipped pool to help you relax after classes.

Book activities at Bellahouston

Register or join to book up to 8 days in advance

Time Duration Activity Instructor Availability
06.30 45mins FT Fit Gym Team
06.30 45mins G-Cycle Sandra Allan
06.30 1hr Lane Swimming (fast)
06.30 1hr Lane Swimming (medium)
06.30 1hr Lane Swimming (slow)
06.30 1hr 30mins Recreational Swim Session
07.30 1hr Lane Swimming (fast)
07.30 1hr Lane Swimming (medium)
07.30 1hr Lane Swimming (slow)
08.00 1hr 45mins Recreational Swim Session
08.30 1hr Lane Swimming (fast)
08.30 1hr Lane Swimming (medium)
08.30 1hr Lane Swimming (slow)
09.00 1hr 15mins ActivClub Gym Session Gym Team
09.15 45mins BODYATTACK Lisa Chan
09.30 1hr Lane Swimming (medium)
09.30 1hr Lane Swimming (slow)
10.00 45mins FT Fit Gym Team
10.15 45mins BODYPUMP Adam Alcorn
10.30 1hr 15mins ActivClub Gym Session Gym Team
10.30 1hr 15mins Free Family Swimming
10.30 1hr Lane Swimming (medium)
10.30 1hr Lane Swimming (slow)
11.15 45mins LBT Lisa Chan
11.30 1hr Lane Swimming (medium)
11.30 1hr Lane Swimming (slow)
12.00 1hr Easy Exercise Lisa Chan
12.00 2hr Recreational Swim Session
12.30 1hr Lane Swimming (medium)
12.30 1hr Lane Swimming (slow)
13.00 1hr Strength & Bal Lisa Sullivan
13.30 1hr 30mins Lane Swimming (medium)
13.30 1hr 30mins Lane Swimming (slow)
14.00 1hr 30mins Recreational Swim Session
14.15 1hr 45mins Evergreen Table Tennis John Blair
17.30 45mins G-Cycle Sandra Allan
17.30 30mins Metafit Louise Gray
18.00 45mins BODYJAM Dawn Clark Kerr
18.30 45mins BODYCOMBAT Tony Rutherford
19.30 45mins LBT Jackie McGowan
20.00 45mins FT Fit Gym Team
20.00 1hr 30mins Lane Swimming (fast)
20.00 1hr 30mins Lane Swimming (medium)
20.00 1hr 30mins Recreational Swim Session
20.30 1hr Lane Swimming (medium)
20.30 1hr Lane Swimming (slow)
Time Duration Activity Instructor Availability
06.30 45mins FT Fit Gym Team
06.30 1hr Lane Swimming (fast)
06.30 1hr Lane Swimming (medium)
06.30 1hr Lane Swimming (slow)
06.30 2hr Recreational Swim Session
06.45 45mins G-Cycle Leeanne Hamilton
07.30 1hr Lane Swimming (fast)
07.30 1hr Lane Swimming (medium)
07.30 1hr Lane Swimming (slow)
08.30 1hr Lane Swimming (fast)
08.30 1hr Lane Swimming (medium)
08.30 1hr Lane Swimming (slow)
08.30 2hr 30mins Recreational Swim Session
09.00 1hr 15mins ActivClub Gym Session Gym Team
09.15 45mins BODYATTACK Lisa Rae
09.15 45mins G-Cycle Lisa Chan
09.30 1hr Lane Swimming (fast)
09.30 1hr Lane Swimming (medium)
09.30 1hr Lane Swimming (slow)
09.30 1hr Live Active Gym Session Live Active Referral Team
09.30 30mins Metafit Sharon Wright
10.00 45mins G-Cycle Lisa Chan
10.15 45mins BODYSTEP Sharon Wright
10.30 1hr 15mins ActivClub Gym Session Gym Team
10.30 1hr Lane Swimming (fast)
10.30 1hr Lane Swimming (medium)
10.30 1hr Lane Swimming (slow)
11.00 45mins BODYJAM Dawn Kerr
11.00 45mins BODYPUMP Sharon Wright
11.30 1hr Lane Swimming (fast)
11.30 1hr Lane Swimming (medium)
11.30 1hr Lane Swimming (slow)
11.50 2hr 40mins Recreational Swim Session
12.00 45mins FT Fit Gym Team
12.30 1hr Lane Swimming (fast)
12.30 1hr Lane Swimming (medium)
12.30 1hr Lane Swimming (slow)
13.00 30mins Virtual G-Cycle Virtual Coach
13.30 1hr Lane Swimming (fast)
13.30 1hr Lane Swimming (medium)
13.30 1hr Lane Swimming (slow)
14.00 1hr Step In Circuit (Vitality) Allan Duncan
14.30 1hr Free Family Swimming
14.30 1hr Lane Swimming (fast)
14.30 1hr Lane Swimming (medium)
14.30 1hr Lane Swimming (slow)
17.00 45mins Yoga Linda Duff
17.15 45mins BODYPUMP Lisa Chan
17.15 45mins G-Cycle Allan Duncan
17.30 1hr 15mins ActivClub Gym Session Gym Team
17.30 1hr Lane Swimming (fast)
17.30 1hr Lane Swimming (medium)
17.30 1hr Lane Swimming (slow)
17.30 1hr 30mins Recreational Swim Session
18.00 45mins FT Fit Gym Team
18.30 45mins BODYBALANCE Craig Alcorn
18.30 1hr Lane Swimming (fast)
18.30 1hr Lane Swimming (medium)
18.30 1hr Lane Swimming (slow)
19.00 1hr 15mins ActivClub Gym Session Gym Team
19.00 1hr Recreational Swim Session
19.30 1hr Lane Swimming (fast)
19.30 1hr Lane Swimming (medium)
19.30 1hr Lane Swimming (slow)
20.00 1hr Lane Swimming (medium)
20.30 1hr Lane Swimming (fast)
20.30 1hr Lane Swimming (medium)
20.30 1hr Lane Swimming (slow)
Time Duration Activity Instructor Availability
08.30 1hr Lane Swimming (fast)
08.30 1hr Lane Swimming (medium)
08.30 1hr Lane Swimming (slow)
08.30 1hr 30mins Recreational Swim Session
09.30 1hr Lane Swimming (fast)
09.30 1hr Lane Swimming (medium)
09.30 1hr Lane Swimming (slow)
10.00 1hr Recreational Swim Session
10.30 1hr Lane Swimming (fast)
10.30 1hr Lane Swimming (medium)
10.30 1hr Lane Swimming (slow)
11.00 1hr 30mins Free Family Swimming
11.30 1hr Lane Swimming (fast)
11.30 1hr Lane Swimming (medium)
11.30 1hr Lane Swimming (slow)
12.00 45mins Core Stability Viv Stern
12.00 45mins FT Fit Gym Team
12.30 1hr 15mins ActivClub Gym Session Gym Team
12.30 1hr Lane Swimming (fast)
12.30 1hr Lane Swimming (medium)
12.30 2hr Recreational Swim Session
13.00 30mins Metafit Ashley Walton
13.30 30mins HIITSTEP Coach: Ashley Walton
13.30 1hr Lane Swimming (fast)
13.30 1hr Lane Swimming (medium)
14.00 1hr 15mins ActivClub Gym Session Gym Team
14.30 1hr Lane Swimming (fast)
14.30 1hr Lane Swimming (medium)
14.30 2hr Recreational Swim Session
15.00 30mins Virtual G-Cycle Virtual Coach
15.30 1hr Lane Swimming (fast)
15.30 1hr Lane Swimming (medium)
16.30 1hr Lane Swimming (fast)
16.30 1hr Lane Swimming (medium)
16.30 1hr Recreational Swim Session
Time Duration Activity Instructor Availability
09.00 1hr Lane Swimming (fast)
09.00 1hr Lane Swimming (medium)
09.00 1hr Lane Swimming (slow)
09.15 45mins Body Conditioning Sylvia Campbell
10.00 45mins BODYSTEP Sharon Hollinger
10.00 2hr Recreational Swim Session
10.15 45mins G-Cycle Allan Duncan
10.45 1hr BODYPUMP Sharon Hollinger
12.00 45mins FT Fit Gym Team
12.00 1hr Lane Swimming (fast)
12.00 1hr Lane Swimming (medium)
12.00 2hr Recreational Swim Session
12.30 1hr 15mins ActivClub Gym Session Gym Team
13.00 1hr Lane Swimming (fast)
13.00 1hr Lane Swimming (medium)
14.00 1hr 15mins ActivClub Gym Session Gym Team
14.00 1hr Lane Swimming (fast)
14.00 1hr Lane Swimming (medium)
14.00 1hr Recreational Swim Session
14.15 45mins BODYCOMBAT Kirsty Mitchell
15.15 45mins BODYBALANCE Craig Alcorn
17.15 30mins Virtual G-Cycle Virtual Coach
17.45 45mins BODYPUMP Ashley walton
18.30 45mins BODYATTACK Ashley Walton
Time Duration Activity Instructor Availability
06.30 45mins FT Fit Gym Team
06.30 1hr Lane Swimming (fast)
06.30 1hr Lane Swimming (medium)
06.30 1hr Lane Swimming (slow)
06.30 30mins Metafit Lisa Chan
06.30 2hr Recreational Swim Session
07.00 45mins BODYPUMP Lisa Chan
07.30 1hr Lane Swimming (fast)
07.30 1hr Lane Swimming (medium)
07.30 1hr Lane Swimming (slow)
08.30 1hr Lane Swimming (fast)
08.30 1hr Lane Swimming (medium)
08.30 1hr Lane Swimming (slow)
08.30 1hr Recreational Swim Session
09.15 45mins BODYPUMP Lisa Chan
09.30 1hr Lane Swimming (fast)
09.30 1hr Lane Swimming (medium)
09.30 1hr Lane Swimming (slow)
09.30 2hr Recreational Swim Session
10.00 45mins BODYATTACK Craig Learmonth
10.00 45mins FT Fit Gym Team
10.00 45mins G-Cycle Brian Smillie
10.15 45mins Fit For 2 Circuits Sylvia Campbell
10.30 1hr Lane Swimming (fast)
10.30 1hr Lane Swimming (medium)
10.30 1hr Lane Swimming (slow)
11.30 1hr Free Family Swimming
11.30 1hr Lane Swimming (medium)
11.30 1hr Lane Swimming (slow)
12.00 45mins FT Fit Gym Team
12.15 45mins Pilates Sylvia Campbell
12.30 1hr Lane Swimming (medium)
12.30 1hr Lane Swimming (slow)
13.00 45mins Easy Exercise Yvonne Robertson
13.15 1hr 30mins Recreational Swim Session
13.30 1hr Lane Swimming (fast)
13.30 1hr Lane Swimming (medium)
13.30 1hr Lane Swimming (slow)
14.00 1hr Live Active Gym Session Live Active Referral Team
14.30 1hr Lane Swimming (fast)
14.30 1hr Lane Swimming (medium)
15.30 1hr Lane Swimming (fast)
15.30 1hr Lane Swimming (medium)
15.30 1hr Lane Swimming (slow)
16.30 1hr Lane Swimming (fast)
16.30 1hr Lane Swimming (medium)
16.30 1hr Lane Swimming (slow)
16.30 2hr Recreational Swim Session
17.30 1hr Lane Swimming (fast)
17.30 1hr Lane Swimming (slow)
17.30 30mins Metafit Brian Smillie
17.45 45mins BODYPUMP Sharon Wright
17.45 45mins G-Cycle Allan Duncan
18.00 45mins FT Fit Gym Team
18.30 45mins BODYSTEP Sharon Hollinger
18.30 1hr Circuits Allan Duncan
18.30 2hr Recreational Swim Session
19.00 45mins G-Cycle Brian Smillie
19.30 1hr Lane Swimming (fast)
19.30 1hr Lane Swimming (slow)
20.30 1hr Lane Swimming (fast)
20.30 1hr Lane Swimming (medium)
20.30 1hr Lane Swimming (slow)
20.30 1hr Recreational Swim Session
Time Duration Activity Instructor Availability
06.30 45mins FT Fit Gym Team
06.30 1hr 15mins Lane Swimming (fast)
06.30 1hr 15mins Lane Swimming (medium)
06.30 1hr 15mins Lane Swimming (slow)
06.30 2hr 30mins Recreational Swim Session
07.00 45mins G-Cycle Allan Duncan
07.45 1hr 15mins Lane Swimming (fast)
07.45 1hr 15mins Lane Swimming (medium)
07.45 1hr 15mins Lane Swimming (slow)
09.00 1hr 15mins ActivClub Gym Session Gym Team
09.00 1hr Lane Swimming (fast)
09.00 1hr Lane Swimming (medium)
09.00 1hr Lane Swimming (slow)
09.30 45mins BODYATTACK Lisa Chan
09.30 30mins Metafit Michael Rogan
10.00 1hr Free Family Swimming
10.00 45mins FT Fit Gym Team
10.00 45mins G-Cycle Michael Rogan
10.00 1hr Lane Swimming (fast)
10.00 1hr Lane Swimming (medium)
10.00 1hr Lane Swimming (slow)
10.30 1hr 15mins ActivClub Gym Session Gym Team
10.30 45mins BODYPUMP Lisa Chan
11.45 1hr 15mins Lane Swimming (medium)
11.45 1hr 15mins Lane Swimming (slow)
11.45 2hr Recreational Swim Session
12.00 45mins Easy Exercise Lisa Chan
12.00 30mins Virtual G-Cycle Virtual Coach
12.15 45mins Pilates Carole Bruce
13.00 1hr Lane Swimming (medium)
13.00 1hr Lane Swimming (slow)
13.45 2hr Recreational Swim Session
14.00 1hr Lane Swimming (fast)
14.00 1hr Lane Swimming (medium)
14.00 1hr Lane Swimming (slow)
14.45 30mins Virtual G-Cycle Virtual Coach
15.00 1hr Lane Swimming (fast)
15.00 1hr Lane Swimming (medium)
15.00 1hr Lane Swimming (slow)
15.45 2hr Recreational Swim Session
16.00 1hr Lane Swimming (fast)
16.00 1hr Lane Swimming (medium)
16.00 1hr Lane Swimming (slow)
17.00 1hr Lane Swimming (fast)
17.00 1hr Lane Swimming (medium)
17.00 1hr Lane Swimming (slow)
17.15 45mins BODYPUMP Tony Rutherford
17.15 45mins G-Cycle Brian Smillie
17.30 30mins LES MILLS CORE™ Dawn Clark Kerr
17.45 2hr Recreational Swim Session
18.00 45mins BODYCOMBAT Tony rutherford
18.00 45mins BODYJAM Dawn Clark Kerr
18.00 1hr Lane Swimming (fast)
18.00 1hr Lane Swimming (medium)
18.00 1hr Lane Swimming (slow)
18.15 45mins G-Cycle Brian Smillie
19.00 1hr Lane Swimming (fast)
19.00 1hr Lane Swimming (medium)
19.00 1hr Lane Swimming (slow)
19.30 1hr LBT Jackie McGowan
19.45 1hr 45mins Recreational Swim Session
20.00 45mins FT Fit Gym Team
20.00 1hr 30mins Lane Swimming (fast)
20.00 1hr 30mins Lane Swimming (medium)
20.00 1hr 30mins Lane Swimming (slow)
Time Duration Activity Instructor Availability
06.30 45mins FT Fit Gym Team
06.45 45mins BODYPUMP Lisa Chan
06.45 45mins G-Cycle Tony Rutherford
09.00 1hr Free Family Swimming
09.15 45mins BODYPUMP Lisa Chan
09.45 45mins Easy Exercise Viv Stern
10.00 45mins FT Fit Gym Team
10.00 1hr Lane Swimming (fast)
10.00 1hr Lane Swimming (medium)
10.00 1hr Lane Swimming (slow)
10.00 45mins LBT lisa chan
10.00 1hr 30mins Recreational Swim Session
10.15 45mins G-Cycle
11.00 30mins Fit For 2 Metafit Kelly McPhee
11.00 1hr Lane Swimming (fast)
11.00 1hr Lane Swimming (medium)
11.00 1hr Lane Swimming (slow)
11.00 1hr Walking Football Glasgow Sport Coaches
11.30 1hr 30mins Recreational Swim Session
12.00 45mins FT Fit Gym Team
12.00 1hr Lane Swimming (fast)
12.00 1hr Lane Swimming (medium)
12.00 1hr Lane Swimming (slow)
12.00 1hr Step Up Circuit (Vitality) Lisa Sullivan
12.15 45mins Yoga Claire Rodgers
13.00 1hr Lane Swimming (fast)
13.00 1hr Lane Swimming (medium)
13.00 1hr Lane Swimming (slow)
13.00 1hr 30mins Recreational Swim Session
13.15 1hr Step In Circuit (Vitality) Lisa Sullivan
14.00 1hr Lane Swimming (fast)
14.00 1hr Lane Swimming (medium)
14.00 1hr Lane Swimming (slow)
14.30 1hr Recreational Swim Session
14.45 1hr Strength & Bal Allan Duncan
17.30 45mins G-Cycle Allan Duncan
17.30 30mins Metafit
18.00 45mins BODYATTACK Debbie McGill
18.00 45mins FT Fit Gym Team
18.00 45mins LES MILLS DANCE™ Craig Alcorn
18.45 45mins BODYSTEP Debbie McGill
18.45 1hr Circuits Allan Duncan
19.00 45mins G-Cycle Kat Cunningham
20.00 45mins FT Fit Gym Team
20.00 1hr 30mins Recreational Swim Session
20.15 1hr 15mins Lane Swimming (fast)
20.15 1hr 15mins Lane Swimming (medium)
20.15 1hr 15mins Lane Swimming (slow)